D'n Boerderij

Afdruk weergave

Groepsmenu's D'n Boerderij,

 

 

Nieuw bij d'n Boerderij "BOERENSCHOTELS" 

Bourgondisch genieten met heel uw gezelschap. 
Wij serveren voor u diverse schotels vlees en vis. Voor ieder wat wils......
Met deze schotels beleeft u alle smaken die d'n Boerderij te bieden heeft
.

Boerenschotelmenu A
(vooraf kiest u een soep voor het gehele gezelschap. Wij serveren de soep in soepterrines en u schept op)
Soep - Boerenschotel vlees/vis - Boerendame   € 24,50 p.p.

Boerenschotelmenu B
(wij serveren een proeverij van voorgerechten voor uw gezelschap of u maakt een keuze uit onderstaande voorgerechten)
Voorgerecht - Boerenschotel vlees/vis - Boerendame  € 28,50 p.p.
 
MENUSUGGESTIES: (voor gezelschappen vanaf 15 volwassenen)
Wilt u een diner voor uw gezelschap samenstellen 3 - 4 - 5 gangen dit is uiteraard mogelijk.
Onderstaand vindt u de keuzes voor voor het samenstellen van een keuzemenu voor uw gezelschap

Soep - Hoofdgerecht – Dessert                                               € 24,50 p.p.
Voorgerecht - Hoofdgerecht – Dessert                                     € 27,50 p.p.    
Voorgerecht - Soep - Hoofdgerecht –  Dessert                          € 30,50 p.p.    
Tussendoor een spoom                                                           € 3,50
 
Soepen:
Boerengroentesoep met verse soepgroenten en ballen
Provinciaalse tomatensoep met omeletreepjes en bosui
Gegratineerde Franse uiensoep
Mosterdsoep van Brabantse mosterd en gebakken spekjes

Voorgerechten: (incl. stokbrood kruidenboter)
Rundercarpaccio met gemengde salade, boerendressing en stompetorenkaas
Vers gerookte zalmfilet met veldsla, rode ui, zongedroogde tomaatjes en een groene kruidendressing
Kipcocktail van gemarineerde kippedijen, cocktailsaus, rucola en ananas
Salade van Helvoirtse duinham, olijven, gedroogde tomaatjes en een notenmix

Hoofdgerechten: (hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, salade en boerenfriet)
Bommelerwaardse Kogelbiefstuk met een stevige rode portsaus
Varkenshaas medaillons met een saus van gepofte knolselderij en bosui
Heilbotfilet gecombineerd met een tomatensalsa en een groene kruidenolie
Zalmfilet met een klassieke witte wijnsaus en verse dille

Desserts:
Boerendame: heerlijke boerenroomijs met Belgische pure chocoladesaus en slagroom
Huisgemaakte chocolademousse met karamelsaus en slagroom
Apple crumble met romig kaneelijs en slagroom
Boeren Special coffee: Koffie met likeurtje en bonbon

Aantal keuzes welke wij vooraf van u willen ontvangen per gang voor uw gezelschap:
Soep               2
Voorgerecht    2
Hoofdgerecht  3
Dessert            2

In overleg is het mogelijk aanpassingen voor u te doen aan ons menu.
Uiteraard houden wij rekening met de vegetarische gasten en gasten met een allergie of dieet.