Chauffeurscafé Restaurant Treurenburg

Afdruk weergave

Sinds 1894 is chauffeurscafé Treurenburg een begrip in Den Bosch, elke chauffeur in Nederland en ver daarbuiten weet de weg naar Treurenburg feilloos te vinden.

Treurenburg is een gastvrij restaurant waar niet alleen chauffeurs maar ook alle andere gasten van 's-ochtends vroeg tot 's-avonds laat van harte welkom zijn voor een kop koffie, ontbijt, lunch of uitstekend diner. Natuurlijk kunt u ook gewoon even binnenlopen voor een gezellige borrel.

In de zomer is Treurenburg een aangenaam rustpunt in de mooie fietsroutes langs de rivier de Maas. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten op ons ruime en zonovergoten terras.

Met uw kinderen houden wij graag rekening, zij kunnen in de zomer lekker spelen op ons gazon met speelattributen of zich uitleven op het springkussen terwijl u vanaf het terras kunt toekijken.

Kortom, wilt u nog betaalbaar genieten van een heerlijke maaltijd op een goed bereikbare plaats waar u ook nog steeds gratis voor de deur kunt parkeren, kom dan eens langs en ervaar waarom Treurenburg al meer dan 100 jaar in de verre omtrek bekend staat als een bijzonder gezellig restaurant.

Wilt u met een grote groep komen eten dan raden wij u aan van tevoren even te bellen zodat wij voldoende plaats voor u kunnen maken.

 

n.b.

op zaterdag is onze keuken om 16:00 uur gesloten en op zondag stopt onze kok om 21:00 uur, u kunt dan natuurlijk nog wel gezellig tot sluitingstijd naborrelen.