CÚ- Brasserie Eten en Drinken

Afdruk weergave

DRIEGANGEN DINER - € 35,00 PER PERSOON
Maak uw keuze uit onderstaande gerechten. Heeft u een speciaal dieet of een allergie, laat het ons weten.

VOORGERECHTEN
Cocktail van Hollandse garnalen, kwartelei, avocadocrème, zoetzure ui met luchtige cocktailsaus
• Creekstone Black Angus rundercarpaccio à la Cipriani  (Andrea’s specialiteit), dungesneden
met bijpassend garnituur
• Salade geroosterde oergroenten, warme camembert, balsamicoreductie, granaatappelpitjes
en hazelnoot 
*
• Franse uiensoep, crouton gegratineerd met gruyère *

SOEP  € 8,50
• Pompoensoep, milde notenolie, sukade en bosuitjes   

HOOFDGERECHTEN
• Gebakken kabeljauw, reuzenravioli, artisjokken, geroosterde biet, salieboter
• Heilbot, gegrild, venkel, zeekraal, citroen, hollandaisesaus met grove mosterd
• Rosé gebraden oceanbeef sukade en draadjesvlees van de smoker, truffelvinaigrette, la ratte, spitskool,
paddenstoelen en pecorino

Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood, anijs- en beukenzwam, vinaigrette van geroosterde noten*

DESSERTS
• Crème brûlée van earl grey, stoofpeersorbet en aarde van chocolade
• Cranberry-appelclafoutis, warm geserveerd met kaneelijs
Cheesecake van pompoen en koffie, specerijencake, vanillecrème en espressosiroop

• Cé Cheese: kaas van Brabantse boerderijen, noten-vijgenbrood, perenstroop en  druiven
  (supplement € 2,50)
Koffie Complèt: Koffie (of thee) naar keuze met huisgemaakte zoete lekkernijen

 *Onze vegetarische gerechten