Brasserie Mell's Place

Afdruk weergave

Bezoekersreacties Brasserie Mell's Place,

 

Schrijf zelf een review>> 

 

Reviews over Brasserie Mell's Place

  • spooky, Huissen  op 11 okt 2013

    Huissen 9-10-2013 Was woensdag oktober in Mells place ,Het eten was zeer goed.Het was druk alleen jammer dat er een serveerster was. Ze moest binnen en buiten zijn.was bijna onmogelijk ze verdient een cijfer 10
  • Technische Unie , Venlo  op 19 sep 2013

    Wij hebben hier ons personeelsuitje gehouden. Ik ben bij toeval bijMellsplace uitgekomen, maar heb er geen spijt van! We hebben een super leuke dag gehad. De ontvangst was goed, het personeel super vriendelijk en behulpzaam,de lunch was goed en het diner ook erg goed. Ook de activiteiten die we hebben gedaan waren super geregeld. We hebben dan ook maar 2 woorden voor Mells Place: SUPER LOCATIE.
  • dames kegelclub, Vaesrade  op 30 aug 2013

    dames kegelclub 28 audustus 2013 deze dag begonnen met echte bossche bol in . de bediening was gezellig, daarom ook het avondeten hier besteld wij zijn bediend door sjoukje snel, vriendelijk en goed het eten was heerlijk. vorig jaar zijn we ook hier geweest en als we weer gaan, gaan we hier weer eten. we kunnen iedereen dit restaurant aanraden mariet-jose-gerda-ria en chris
  • renie vroomen, Heeze  op 10 aug 2013

    8-8-2013 re/aa uit heeze beste sjoukje wij hebben heerlijk gegeten bij jullie op het terras zeker een aanrader voor iedereen.ga door met je team en komen zeker een keer terug. (pang)
  • Ine, 's-Hertogenbosch  op 2 jul 2013

    We hebben een afscheidsborrel gehad van 6 tot 8 uur PM op 27 juni jl. Het was heel goed verzorgt met alle hapjes erbij. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar.
  • Yvonne van der Kooij, Oss  op 4 apr 2013

    Beste Sjoukje, Voor de tweede maal jullie restaurant bezocht, en wederom was het voortreffelijk, jij bent een echte gastvrouw, het eten was erg lekker zeker prijs kwaliteit, wij waren met z,n 11e en het liep gesmeerd, voor herhaling vatbaar. gewoon op deze voet doorgaan, jullie verdienen heel veel klanten. De TC uit Oss, Yvonne van der Kooij.
  • louisa, Rosmalen  op 3 feb 2013

    Wij hebben gisteren heerlijke genoten van de high tea van mells place. We werden vriendelijk ontvangen en naar onze tafel gebracht , deze zag er gezellig uit met mooi servies. Na de uitleg van het gebruik van de vele verschillende soorten losse thee zijn we heerlijk begonnen aan de diverse zoetigheden ,daarna kregen we ook heerlijke hartige hapjes . De high tea was goed verzorgd , gezellig en echt een aanrader voor een leuke middag !!
  • Vader van...., Den Bosch  op 15 jan 2013

    Met de hele afdeling een gezellige bijeenkomst gehad. Een knus restaurant waar je de keuze hebt om met een grote of kleine portemonnee onder het genot van een hapje en drankje gezellig na te praten. Prima bediening. Bedankt en tot de volgende keer.
  • Jeanne Mikkers, Den Bosch  op 10 dec 2012

    Op 8 december vierde ik mijn 50e verjaardag bij Mell's Place in de vorm van een high tea met familie en vrienden. Vanwege de gezellige en warme sfeer en de uitstekende ligging bij het station had ik mijn oog op deze zaak laten vallen. Het is een zeer geslaagd feest geworden, mede door de uitstekende bediening en het heerlijke eten. Er waren volop zoetigheden en na afloop kreeg ik de niet genuttigde zoetigheden mee naar huis. Het hartige buffet zag er ook heel mooi uit en was ook weer heel lekker. Er was ook meer dan genoeg voor alle gasten. Ik heb werkelijk een dag gehad met een gouden randje. Mell's Place is een echte aanrader!
  • Arjan, Naaldwijk  op 24 nov 2012

    Vrijdag op terug (trein) reis bij toeval bij Mells place binnengestapt. Ik ben en was zeer verrast door de "Bossche" gastvrijheid van Ton en het verse, (h) eerlijke eten (supercarpaccio en malse entrecote). Ook de witte Sauvignon blanc en de rode Merlot waren bovengemiddeld. Absolute aanrader voor treinreizigers die snel maar wel goed willen eten en drinken en ook voor andere lekkerbekken natuurlijk.
  • wandelclub, Rijen  op 18 nov 2012

    zaterdag 17 november met een groep van 8 personen zijn we zeer vriendelijk ontvangen door de mederwerksters van Mell's place met heerlijke italiaanse koffie en de overbekende bosche bol. De fotopuzzeltocht is erg leuk, je komt op mooie onbekende plekjes in den Bosch. Na afloop hebben we van een uitgebreid lunchbuffet genoten. Alles was perfect verzorgd, de ambiance is knus, gezellig, het personeel uiterst attent en het eten van goede kwaliteit. Alle ingredienten zijn bij Mell's Place aanwezig om een dagje uit te laten slagen.
  • Toin v Hoorn , Veghel  op 9 nov 2012

    Veghel Toin v Hoorn Zaterdag 3 november ons afdelingsuitje bij Mells Place gehouden met 36 personen. Arrangement fotopuzzeltocht met daarna een buffet. Puzzeltocht gehouden in groepjes van 6 a 7 personen met goede uitleg van medewerker van Mells. Na de leuke en interessante fotopuzzeltocht, je ziet straten, beelden en gebouwen in Den Bosch die je anders nooit ziet , terug naar Mells waar het buffet was. Mells was exclusief voor ons en andere klanten werden verzocht om een andere locatie te vinden. Hadden we vooraf niet afgesproken maar werd door een ieder van ons als zeer positief ervaren. Buffet was keurig verzorgd, lekker en werd steeds bijgevuld evenals de drankjes. Niemand hoefde iets tekort te komen. Kortom iedereen was zeer positief en als we iemand kunnen adviseren/motiveren om naar Mells te gaan zullen we dat niet nalaten. Team Mells bedankt. Met vr groet Toin v Hoorn
  • Chantal, Waalwijk  op 25 okt 2012

    Vandaag een high tea gedaan en deze is erg aan te raden! Zowel de zoete als hartige hapjes waren lekker. Erg vriendelijk personeel. Kortom, een hele gezellige middag gehad!
  • atelier auke mulder, Julianadorp  op 13 jun 2012

    13-06-2012 Vandaag na een dagje Den Bosch van een heerlijke afternoon tea genoten. Wat een gastvrije ontvangst met een mooi romantisch plekje, tafeltje al gedekt. Vriendelijke en attente bediening. Dit was de tweede keer dat wij hier waren. Zo'n zes jaar geleden waren wij de eerste gasten voor een high tea en dat wisten ze nog!!! Wij eten geen vlees en daar werd respectvol mee omgegaan. Er was van alles meer dan voldoende. We konden kiezen uit twaalf soorten kwaliteitsthee. In één woord geweldig. Wij komen graag nog eens terug. atelier auke mulder
  • Karin, Wagenberg  op 10 jun 2012

    Wij hebben gisteren vrijgezellenfeest gehad in Den Bosch. We hebben bij Mell's place geluncht en savonds hadden we er ook het diner. We wilden wel graag de EK wedstrijd Nederland - Denemarken zien dus hebben ze kunnen regelen dat we op een I-Pad konden kijken. We hebben lekker gegeten en de bediening was erg vriendelijk.
  • gendt-wammes, Druten  op 8 feb 2012

    high tea was voortreffelijk, bediening was attent ,gezellige ambiance ,zeker voor herhaling vatbaar.DE twee dames uit maas en waal.
  • Hennie van Gool en v, Reek  op 31 jan 2012

    De speursteptocht begon al met veel lol. Nadat we eerst hartelijk werden ontvangen met een kopje koffie met een heerlijke bossebol . Kregen wij een duidelijke uitleg over de steppen en kon onze speurtocht beginnen. "‘s-Hertogenbosch is een mooi oude gezellige stad, met veel oude bezienswaardigheden. Het was een koude maar mooie dag met veel zon, zo zie je maar dat je ook in januari zo,n leuke buitenactivitiet kan doen. Omdat we het slot mee kregen, konden we in het centum de steppen vast zetten aan een boom. Zo konden we met een gerust hart ook een hapje eten elders in de stad. Bij terug komst in het Mells Place was het gezellig om de geslaagde dag af te sluiten met een heerlijke apre-step consumptie. Het is een echt aan te bevelen uitje, met vrienden/collega,s enz. Kom zeker nog een keer terug om dit nog een keer over te doen. Hartelijke groet Hennie van Gool en vriendinnen .
  • nichtjes van Brussel, Asten  op 28 jan 2012

    Op 19 januari 2012 zijn wij met 6 nichtjes het jaar goed begonnen, dagje Den Bosch met 's middags om 16.00uur een lekkere high thea bij Mell's Place. Fijn moment van de dag op en goede plaats, romantisch servies, leuke lokatie en lekkere producten. Allerlei soorten thee die je zelf uit de blikjes in een zeef doet, dus echt zelf thee maken, en de zoete en hartige lekkernijen zijn meer dan voldoende. je hebt er een volwaardige maaltijd aan.
  • OUDERE REVIEWS:
  • kczu, Rotterdamop 26 jun 2011

    Zaterdag ochtend :Heerlijke koffie met bol. 'smiddags, om kwart voor vier:. Mell's menu zou pas om half vijf beginnen, maar we omdat we, nat, koud, moe en hongerig waren werd er voor ons een uitzondering! gemaakt, Zodra er van het menu iets voorbereid was kregen, we het met een lach geserveerd. Waar kom je zo'n goede service tegenwoordig nog tegen ? De muziek past precies bij de sfeer van de brasserie, maar één minpuntje was dat niemand de bijnaam van Louis Amstrong wist. Nu heb heel de reis terug nar Rotterdam zitten denken :-(en de bijnaam = Satchmo ! We komen dus vast en zeker terug voor de High Tea! Ook om Den Bosch met mooi weer te bekijken! vr.gr Krina en Zus
  • Chantal, Beeselop 29 mei 2011

    We hebben gisteren (28-5-2011) met onze vriendengroep een heerlijke dag gehad in Den Bosch, dankzij Mell's Place. We zijn daar begonnen met een heerlijke Bossche bol met koffie/thee. Daarna hebben we een step-/puzzeltocht door het mooie Den Bosch gedaan. Toen we terug kwamen waren de tafels al gedekt voor een gezellige High Tea. Daar hebben we heerlijk van gesmuld. Om 16u hebben we de mooie vaartocht over de Binnendieze gedaan. Het was een geweldige dag. Jacqueline en medewerkers, bedankt voor de gastvrijheid en deze geweldige dag. Ook bedankt voor het fijne contact wat er aan vooraf ging. We hebben het super gehad en heerlijk gegeten en genoten! vele groeten van deze vriendengroep, onder naam van chaleroma
  • fam. van vugt, Veghelop 18 apr 2011

    wij zijn afgelopen zaterdag 16 april met 10 dames een dagje op pad geweest geregeld door mell's place. heerlijk begonnen met koffie met echte bossche bol, daarna vaart over de binnendieze gehad, waarna bij terugkomst de tafel netjes gedekt was om aan te schuiven voor de lunch. heerlijke kop soep gevolgd door broodmaaltijd met kroket en verder beleg. 's middags speurwandeltocht gedaan, die leuk in elkaar is ij we ook zeker geluk hadden met het weer. dus bij terugkomst heerlijk wat gedronken op het terras. mell's place heeft alles prima geregeld en het personeel is erg vriendelijk. bedankt voor deze fijne dag. groetjes "tantes en nichtje van familie van vugt"
  • Ellen, Nieuwegeinop 13 apr 2011

    Op 19 maart heb ik met mijn moeder, zus, schoonzus en drie tantes een ontzettend leuke dag beleefd in Den Bosch, met medewerking van Mell's Place Den Bosch. We begonnen met een echte Bossche bol met koffie. Daarna kregen we uitleg van Jacqueline, de eigenaresse, over de GPS fotoroute door de stad. Wat een ontzettend leuke manier om op deze wijze een stad te verkennen, het oplossen van de vragen was steeds een uitdaging. Hierna sloten we de dag af met een heerlijke maaltijd, wederom bij Mell's. Bijzonder vriendelijk personeel in een leuke ambiance. Dit vraagt zeker om herhaling, wellicht in de zomer maar dan met een vaartocht op de Dieze. Heb er nu al zin in!!!
  • Rosa, Heerewaardenop 4 mrt 2011

    In november heb ik een gezellige en lekkere high tea gehad met een groep vriendinnen. Het is zo goed bevallen dat ik deze maand alweer heb gereserveerd om met andere vriendinnen te gaan. Een echter aanrader!
     
  • Belastingdienst Rott, Rotterdamop 13 okt 2010

    Met een aantal collega's een hele dag laten verzorgen door Mell's Place. Werkelijk alleen maar lovende woorden voor de gastvrijheid en de goede verzorging. Als iemand iets te kort is gekomen heeft dat echt aan hem- of haarzelf gelegen want alles was ruim voldoende aanwezig en overheerlijk. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen. We hebben het erg leuk gehad. Corine, Ruud en Marjan Belastingdienst Rotterdam
  • Elly, Alphenop 17 sep 2010

    15 sept.2010. Hadden een gezellige daggie gehad met de overblijfmoeders bij Mellsplace. Het was een super leuke en zeer goed georganiseerde dag, hadden een ontbijtbuffet met overheerlijke verse groententomatensoep heerlijk, met alles erop en eraan, daarna fotozoektocht gedaan, met als extraatje een bakkie met een bossche bol, daarna gevaren over de dieze, en tot slot een 4 gangen diner gehad. In een woord GRANDIOOS, en voor de prijs hoef je het niet te laten. En het personeel is zeer spontaan , leuk en vriendelijk, bij ons gingen ze met ons om net zoals ze ons al heel lang kende, mijn complimenten. Wij als groep hebben ontzettend genoten van alles, en het eten was ook heeeeeeeel lekker. Kom zeker nog terug en ook de andere overblijfmoeders voor een ander arrangement te gaan doen. En als ik in Den bosch wip ik zeker nog eens binnen om er een lekker happie te gaan eten, BEDANKT meiden jullie hebben ons zeer goed verzorgt met alles er op en eraan. groetjes Elly uit Alphen
  • Madman, Oosterhout NBop 5 jul 2010

    Mijn vrouw en ik hebben een dagje den Bosch gedaan, zijn daarbij begonnen en geëindigd bij jullie. Het terras was gezellig, lekker deels in de schaduw, de bediening was correct en de koffie met Bossche bol was perfect. Na deze opkikker zijn we verder gegaan met een bezoek aan het museum, de beeldentuin, de St. Jan en een rondvaart door de grachten gemaakt. Toen kregen we honger en zijn we weer terug naar jullie gekomen. Daar hebben we gebruik gemaakt van een heerlijk diner. Een persoonlijk gesprek met jou Ton hebben we erg op prijs gesteld. Onze complimenten voor jullie inbreng in deze heerlijke dag uit, speciaal op jullie terras! We doen het vast nog een keer over. Nellie en Ad
  • PV, Elstop 20 mei 2010

    op 23 april is een groep van 45 collega's bij Mell's Place gaan lunchen. Ik heb niets dan positieve, enthousiaste reacties gekregen hierover. Ze vonden het eten erg lekker en goed verzorgd. Het personeel vonden ze flexibel, gastvrij en vriendelijk. Men vond het fijn dat er van alles meer dan voldoende was en dat het op tijd werd bijgevuld. Ook vonden ze het erg fijn dat het geen probleem was dat de groep wat gespreid binnendruppelde en dat men niet hoefde te wachten met beginnen met eten tot de groep compleet was.
  • familie Vergauwen, Rijsbergenop 10 mei 2010

    hartelijk bedankt voor de goede zorg . En voor alle hulp bij het regelen van onze familiedag Familie Vergauwen
  • s, Den boschop 1 apr 2010

    Leuk middagje Higt Thea gehad bij Mell's Place samen met vriendin. Erg lekkere nieuwe thee smaken....keer wat anders dan theezakjes. Zeker aanrader!! bediening was goed en het eten lekker. Maar wel veel!!! We hebben het gezellig gehad en is zeker een aanrader.
  • Elly, Heemskerk op 11 dec 2009

    Na een dagje kerstshoppen in Den Bosch, met 21 vrouwen gegeten bij Mell's place. Bij aankomst stond alles gereed, het personeel was vriendelijk en we hebben heerlijk gegeten en gedronken! Prima prijs/kwaliteit verhouding, en een gezellig muziekje aan het einde van de avond!
  • Marja Goossens, Waalre op 22 nov 2009

    Prima, gezellig ingerichte locatie. Uitstekend geschikt voor groepen. Lekker dicht bij ’t centrum en naast het station. Wat wil je nog meer.! Met 40 familieleden hadden we een fantastische middag bij Mell’s Place. Heerlijk gegeten en gedronken en we hoefden nooit lang te wachten op het eten of de drankjes. Keus genoeg en zeer betaalbaar. Geweldig vriendelijk personeel waar goede afspraken mee te maken zijn. Wat ons betreft ; Voor herhaling vatbaar Bedankt Marja Goossens-Breukel
  • OZO gymclub, Wijchen op 1 jul 2009

    We zijn vanavond met 23 personen geweldig ontvangen bij Mell's Place. Het diner was uitstekend voor iedereen. En de sfeer werd door de eigenaar verhoogd door muziek te draaien die precies bij de groep hoorde. Iedereen ging uit haar dak. Een geweldig slot van ons jaarlijkse dagje uit. Een aanrader voor iedereen!! gymclub OZO
  • Susan, Drunen op 6 jun 2009

    Gisteren een afdelingsuitje gehad wat georganiseerd was bij Mell's Place. Leuke speurtocht door Den Bosch die ervoor zorgt dat je dingen ziet die je anders zo voorbij zou lopen...(zelfs voor mensen uit de omgeving). Het eten was super goed verzorgd! Aan niets kwam het ons tekort (ook al is de avond afgekocht...dde wijnflessen werden continu opengetrokken). Echte Brabantse gezelligheid.